Whitepaper: In tien stappen naar een managementsysteem voor de HSEQ-professional

In een fel gereglementeerde omgeving moet u als HSEQ-professional weten aan welke wetten uw organisatie moet voldoen. U analyseert ze, toetst ze aan de praktijk en stelt een actieplan op om de wetgeving te implementeren. Dit is een continu proces – want niet alleen uw organisatie evolueert, ook de wetgeving. En om dit proces te beheersen hebt u een managementsysteem nodig. Deze gids helpt u starten of verbeteren.
Ontdek op welke manier u erbij wint. En hoe uw onderneming steeds beter wordt.

Whitepaper : Van non-compliance naar compliance: een praktisch stappenplan voor de HSEQ-professional

 

 

Legal compliance betekent dat uw bedrijf in orde is met de wetgeving. Een absolute noodzaak, maar geen gemakkelijke opdracht. Deze gids wijst u de weg naar compliance in drie stappen. Ontdek wat het precies inhoudt. Hoe u erbij wint. En op welke manier uw onderneming compliant wordt.

Whitepaper: Hoe apps bijdragen aan veiligheid…

 

 

Wie zijn bedrijf veiliger wil maken, kan in toenemende mate gebruikmaken van apps. Daarmee stel je werknemers niet alleen in staat om bijvoorbeeld een onveilige situatie te melden, je draagt ook bij aan een betere veiligheidscultuur. Die werknemer kan zelf het initiatief nemen, en dat draagt bij aan zijn betrokkenheid.

Infographic: 8 tips om onveilige situaties in uw organisatie te voorkomen

171110-eml-hdr-old-new-habits-540x222

 

Hoe doorbreekt u onveilige gewoontes zoals een brandblusser die de nooduitgang blokkeert? Hoe pakt u dit best aan? Ontdek 8 tips om het spotten van onveilige situaties tot een vaste gewoonte te maken in uw organisatie, met hulp van de gratis RiskReporter-app.