Verifield AuditManager

Heeft u het gehad met eindeloos checklijsten bijhouden en rondsturen, met stroeve taakverdeling per mail?  Verifield AuditManager assisteert u bij het managen van uw audits. Met gerichte vragen en checklijsten monitort u permanent of uw bedrijf compliant is met de wetgeving en procedures voor veiligheid, milieu en kwaliteit. Ook uw eigen vragen en checklijsten integreert u naadloos in de tool. U weet op elk moment wat de volgende stappen zijn en welke correctieve acties nodig zijn om wetgeving en procedures correct toe te passen.

Management van uw audits: van creatie tot opvolging en rapportering

Voordelen

Checken, weten, opvolgen

Artikel per artikel hebben we de veiligheids- en milieuwetten in vraag gegoten, zodat u en uw medewerkers snel kunnen checken tot op welke hoogte uw bedrijf compliant is. Voor alle veiligheids- , kwaliteits- en milieuprocedures kunt u ook uw eigen checklijsten toevoegen. U wordt van a tot z bij de opvolging begeleid.

Overzicht

Uw hele auditproces zit in één automatische flow. In elke auditfase bewaart u perfect het overzicht, zelfs als u werkt met verschillende sites, afdelingen of lijnmanagers.

 

 

 

Minder fouten, meer tijd

Alle betrokken medewerkers wisselen informatie uit in één centrale software via de cloud. Resultaat: u maakt minder fouten en ook de opvolging verloopt vlotter.




Mobiel

Naast het creëren van audits in Verifield AuditManager vanop uw werkplek, kunnen de auditors de audits ook mobiel beantwoorden via iPad-tablet (enkel IOS). De info die zij invoeren via de app wordt onmiddellijk in de software ingelezen.

 

Inzicht

Meten is weten. Audits zijn een bron van informatie, zeker als u ze intelligent aanpakt met Verifield AuditManager. Zo komt u moeiteloos te weten hoeveel acties voortvloeien uit een check, en ziet u met één druk op de knop of uw compliancy verbeterd is in vergelijking met de vorige jaren.

Rapportering

Heeft u nood aan diepgaande informatie over compliancy? Antwoorden analyseren, bundelen en vergelijken verloopt zeer gestructureerd in Verifield AuditManager. Rapporten trekken met belangrijke conclusies en actiepunten loopt zo goed als automatisch. 

 

Door vragen te beantwoorden en checklijsten te doorlopen, komt u vanzelf te weten of u compliant bent met de veiligheids- en milieuwetgeving in Nederland en met de procedures voor een veilige, kwaliteitsvolle  en milieuvriendelijke werkomgeving. Ook eigen vragen en checklijsten kunt u perfect opladen in de tool.

Hoe gaat het in zijn werk? U selecteert auditvragen, publiceert de gekozen lijst en krijgt een mailtje met een link waar u de audit kunt uitvoeren. Werkt u met verschillende personen in diverse afdelingen of divisies, dan kunt u hen audits toewijzen. Op de portaalsite of in de mobile app zien alle ‘auditors’ welke audits aan hen zijn toegewezen. Zij vullen de audits in, melden eventuele correctieve acties, en sturen de info naar u terug. Binnen de tool analyseert u eenvoudig de antwoorden en bekijkt waar de bottlenecks zitten. Correctieve acties, op kleinere of grotere schaal, kunnen eenvoudig toegewezen en opgevolgd worden.

Wilt u uw management overtuigen van acties die moeten genomen worden? Wilt u snel evolueren van pijnpunt naar actiepunt? Met Verifield AuditManager trekt u overzichtelijke rapporten mét bewijskracht.