Verifield, uw HSEQ-software

Verifield HSE Software centraliseert al uw HSE-informatie op één plaats. Zo bevordert u het samenwerken aan veiligheid en milieu. U hebt één tool voor het uitvoeren van audits en het opvolgen van risico's, taken enz. Daarbij bevat Verifield op maat van uw bedrijf de actuele wetgeving en legal compliance vragen. Zo weet u op elk moment aan welke eisen u moet voldoen en plant u op basis hiervan uw evaluaties en opvolging. Met Verifield heeft u op elk moment van op elke locatie toegang tot alle informatie.

 

Behoud altijd en overal de controle

Verifield HSE Software staat garant voor een uniforme registratie van incidenten en de uitvoering van audits. U komt tot een krachtig en gestructureerd HSE-beleid met sterke leerprocessen en een doeltreffende preventie. Taken en verantwoordelijkheden worden automatisch of manueel toegewezen. U heeft de volledige controle over en een overzicht van alle to do’s in uw organisatie.

 

Maak snel specifieke rapporten op

U maakt in een handomdraai rapporten en analyses op voor het management, interne betrokkenen en externe partijen. Gebruikers kunnen snel en efficiënt hun to do’s printen of exporteren. Bovendien heeft elke gebruiker persoonlijke dashboards zodat hij of zij in één oogopslag een overzicht heeft van de stand van zaken van alle relevante elementen.

 

Uw all-in-one software oplossing voor veiligheid en milieu:

  • KNOW:     weet waar u staat en wat er gebeurt,
  • MANAGE: volg uw volledig HSE-beleid gestructureerd op,
  • REPORT:  exporteer verslagen en analyses op maat.

Onze oplossingen voor uw actie workflow

Onze oplossingen voor uw compliance workflow